• intesivhelg var 2014

  Dette er den perfekte helgen for de både de som er helt nye til YogaUnião og for de som vil videre i sin praksis og YogaUnião sine serier. 
  (Også starten for de som allerede er sertifiserte yoga instruktører og har lyst til å undervise i União flow)

  Treningen er lagt opp for de som vil ha 3 intensive dager med trening og fordypning i YogaUnião som treningsform.

  Denne intensivtreningen passer perfekt for deg som er ny og ønsker å få en grundig innføring i vår treningsform og få en kickstart på treningen. I løpet av denne treningen vil du få tildelt YogaUnião's serie som du vil lære del for del sammen med andre ivrige deltagere. Etter endt trening vil du også få tilgang til denne serien på film så du kan fortsette å trene til serien hjemme.

  Vi jobber mye fysisk men vi fokuserer også på hvordan vi kan ta med oss det vi lærer gjennom de fysiske utfordringene vi møter over på det mentale planet. Disse helgene er kjent for knallbra stemning, hard jobbing, latter og mye læring.

  Du behøver ingen forkunnskaper i Yoga eller annen trening for å delta, du behøver heller ikke være i en bestemt form for å delta.
  Vi ønsker at alle uansett form skal få masse glede og vekst utifra helgen og vi har alle lang erfaring med de som er helt nye til trening.

  Alles mål og utvikling iløpet av helgen kommer til å se annerledes ut, vi ønsker ikke å bli en dårlig kopi av noen andre, men vi ønsker å bli den beste utgaven av oss selv!

  Helgens tider: (Mer detaljert oversikt kommer på epost til de påmeldte)

  Fredag 09-17
  Lørdag 09-19
  Søndag 10-18

  Pris: 3500 kr.
  (Egen pris gjelder YogaUnião akademimedlemmer)

  Ta gjerne kontakt med Stine på stine@yogauniao.com om du har spørsmål rundt helgen og treningen.

  NB! begrensede plasser så meld deg på i god tid og alle påmeldinger må sendes pr epost til Stine@yogauniao.com, det holder ikke og melde seg på her på eventet for å ha holdt av plass, det er først når eposten er registrert at du har sikret deg plass:)
 • Info om NIH fitness convention kommer i Mai, og du finner det her: www.nihfitness.no 
 • hoftogbackws 

  I yoga prøver vi å bli komfortable i det mest intense og skremmende posisjoner.


  For mange er bakoverbøyer det mest utfordrende av alle øvelser å beholde roen og dyp pust i. Samtidig høster bakoverbøyer noen av de største fordelene innen yoga. I hoftene samles alt av det vi ikke klarer å gi slipp på og vi blir bærene på
  masse spenninger som gir oss stive hofter men som også setter seg i ryggen og resten av kroppen.

  I denne workshopen skal vi starte med å jobbe oss inn i hoftene for å lære oss å gi slipp og overgi oss til posisjonene vi skal være i. Etter en serie med hofteåpnere er kroppen klar for å ta med seg den åpne og avslappede følsen inn i mer aktive bakoverbøyer!

  Vi skal bli komfortable med det ukomfortable på en trygg måte så vi kan ta med oss følsen av å kunne puste og være tilstede i nuet i selv de mest intense periodene i livet. 

  Du vil gå fra workshopen med åpne hofter, løftet hjerte og mer selvtillit og glede i kroppen:)

  Passer alle nivåer, for de mer erfarne vil det bli mulighet til å gjøre hofteåpnere og bakoverbøyer oppned;)

  For mer informasjon og påmelding kontakt Stine på Stine@yogauniao.com

  Pris: 300 kr
  ( Frontline medlemmer 100 kr)
 • Deilig info kommer snart! ;)

  Liker du å være tidlig ute?

  Sikre en garantert plass på høstens workshops ved å sende
  en mail til stine@yogauniao.com !