• yogaretreat


  THIS RETREAT IS NOW FULL! Join our newsletter to get notified of the next one :)

  Are you eager to dive deeper into Yoga-inversions like handstand, headstand, forearmbalance and become a fearless flying yogi?

  You are welcome to join us this summer for a full week of upside-down with Stine Hegre and Sebastian Brosche!
  This Yogaretreat is ideal for yogateachers and experienced yogis, but also open for everyone who loves challenges and can meet them with a smile.

  Start every morning with an invigorating flow, followed by a workshop where you will learn to feel strong and confident with your inversions.
  After this we will fuel our bodies together for lunch on the outdoor patio with delicious vegan food.

  Spend your day playing in the turquise turkish waters, or just relaxing on the outdoors Yoga-platform. Most days we will drive to one of the nearby beaches and play with inversions and partneryoga in the sand (and this is of course completely optional)
  There are plenty of other options like hiking the mountains, reading a book, or whatever you feel like from day to day.

  Yogainversions, lots of sunshine and all the nutritious food will make you feel super-charged and vibrant with new energy.

  Wrap up a playful day and let you new experiences sink in with a rejuvenating restorative class, so you can have a long night of good sleep and be ready for a new day of new inversion adventures.

  Get a early-bird price and secure Your spot Now! [payment option comming soon]

  IMPORTANT NOTE!

  *This is NOT a luxury resort or five star Spa so don't expect swimmingpools and margaritas.

  Rather be prepared for a peacful week of simple serenity in nature with basic but sufficient lodging.


  Price: €850 euro
  Included in this price is:

  Full-board based on sharing a twin room or in a ground floor single log cabin.

  For more comfort (limited availability): twin log cabin as single supplement £60, twin room or upper floor log cabin as single supplement £90 per week.
  Transportation to and from beaches and adventures.
  Breakfast and dinner every day and lunch on five of the days.
  Every day two yogaclasses and one workshop

  Flight tickets are not included, but look at www.momondo.com for Cheap flights!

  RESERVE THE LAST SPOTS NOW
  by sending an email to Stine@yogauniao.com

 • Høstens PartnerYoga workshop er for de som liker å jobbe å ha det gøy med akrobatikk med sin partner eller kompis! Det vil være alt fra parstrekker, parstyrkeøvelser til partnerakrobatikk. Målet er å ha det så gøy som mulig å lære å kjenne hverandre bedre å samtidig kjenne at man har lov til å ha det gøy å være leken selv om man (tror man) er voksen.

  Alle nivåer er selcfølgelig velkommen, og vi vil gi øvelser utifra nivået man er på og tilpasset parene som deltar.

  Eneste kravet til deltagelse er at man ikke tar seg selv så høytidelig;)

  Sted: Frontline Academy 
  Bogstadveien 27b Oslo

  Pris: 300 kr
  (Frontline-medlemmer kun 100 kr)


  Liker du å være tidlig ute?

  Sikkre en garantert plass på høstens workshops ved å sende
  en mail til stine@yogauniao.com !
 • onearm handstand

  Har du lyst til å lære å stå på hodet, forarmene og hendene?


  Eller kan du balansere litt og vil ta det ett skritt lenger? Da ønsker vi deg velkommen på inversjons workshop med Stine og Sebastian!

  For mange er det en skummel opplevelse å være oppned midt i rommet, så vi vil ta en titt på hvordan vi kan føle oss trygge i det bena kommer over hodet. Samtidig er det veldig viktig hvordan vi setter opp kroppen når vi skal være i inversjoner og bære vår egen kroppsvekt på hodet/armene/hendene så vi skal også lære oss noen viktige detaljer på det.

  Vi skal gå gjennom teknikk, partnerøvelser, pikes og floats, hodestående, forarmbalanse, håndstående og innganger og utganger av disse.

  For de som allerede har vært endel oppned vil det blitt nye utfordringer i inversjonene. Det er mange morsomme variasjoner som vi kommer til å leke med:)

  Å balansere oppned har mange fysiske og mentale fordeler, men viktigst av alt er at det er gøy og gir oss en utfordring som vi kan bruke som verktøy til å utvikle oss videre i flere felt i livet.

  Liker du å være tidlig ute?

  Sikkre en garantert plass på høstens populæreste workshop ved å sende
  en mail til stine@yogauniao.com !
 • stinastian
  Er du nysgjerrig på Yoga, men blir skremt av stereotyper, eller i å være i for dårlig form?

  Da er denne workshopen perfekt for deg!
  Vi vil forklare YogaUnião og tanken bak vår form for fysisk og mental trening,
  og gå igjennom de vanligste posisjonene og overgangene!

  Etter denne workshopen vil det ikke være noen problemer å begynne på en klasse og sjønne hvor du skal og hva som er viktig!

  Kom selv, eller ta med deg en kompis og start din Yogareise her!

  Påmelding til Stine@yogauniao.com 

  Hjertelig velkommen, uansett hvem du er! :)

 • seb funky
  Det finnes mange armbalanser i yoga, og mange av de virker umulige for mange.

  I denne workshopen skal vi bryte ned armbalansene og se på forskjellige måter å utføre både enkle og avanserte armbalanser. 


  Armbalanser er ett perfekt verktøy for å lære å finne frem til din indre styrke og tro på deg selv. 

  For de som ikke er helt klare for å balansere i så mange forskjellige armbalanser enda vil det bli gitt øvelser til å styrke og forberede kroppen på for armbalansene. Det er alltid steg 1:) 

  For de mer erfarne vil det være fokus på overgangen mellom de forskjellige armbalansene. Her vil det også være flere vanskelighetsgrader. 

  Dette er en workshop for alle nivåer, eneste krav til å delta er viljen til å prøve selv om det ser vanskelig ut, bli med, det kan hende du overrasker deg selv;)

  Begrenset med plasser!

  Påmelding til info@leelayoga.no 

  Sted: Leela Yoga
  Heimdalsgata 4

  Pris: 400 kr
  (Frontline medlemmer 100 kr)


  Liker du å være tidlig ute?

  Sikkre en garantert plass på høstens workshops ved å sende
  en mail til stine@yogauniao.com !
 • ws armbalanser 28 sept forside

  Det finnes mange armbalanser i yoga, og mange av de virker umulige for mange. I denne workshopen skal vi bryte ned armbalansene og se på forskjellige måter å utføre både enkle og avanserte armbalanser. 


  Armbalanser er ett perfekt verktøy for å lære å finne frem til din indre styrke og tro på deg selv. 

  For de som ikke er helt klare for å balansere i så mange forskjellige armbalanser enda vil det bli gitt øvelser til å styrke og forberede kroppen på for armbalansene. Det er alltid steg 1:) 

  For de mer erfarne vil det være fokus på overgangen mellom de forskjellige armbalansene. Her vil det også være flere vanskelighetsgrader. 

  Dette er en workshop for alle nivåer, eneste krav til å delta er viljen til å prøve selv om det ser vanskelig ut, bli med, det kan hende du overrasker deg selv!

  Meld deg på: stine@yogauniao.com

  Sted: Frontline Academy 
  Bogstadveien 27b Oslo
 • Mer Broga Info kommer snart! :):)

  Liker du å være tidlig ute?

  Sikkre en garantert plass på høstens workshops ved å sende
  en mail til sebastian@yogauniao.com !
 • intesivhelg var 2014

  Dette er den perfekte helgen for de både de som er helt nye til YogaUnião og for de som vil videre i sin praksis og YogaUnião sine serier. 
  (Også starten for de som allerede er sertifiserte yoga instruktører og har lyst til å undervise i União flow)

  Treningen er lagt opp for de som vil ha 3 intensive dager med trening og fordypning i YogaUnião som treningsform.

  Denne intensivtreningen passer perfekt for deg som er ny og ønsker å få en grundig innføring i vår treningsform og få en kickstart på treningen. I løpet av denne treningen vil du få tildelt YogaUnião's serie som du vil lære del for del sammen med andre ivrige deltagere. Etter endt trening vil du også få tilgang til denne serien på film så du kan fortsette å trene til serien hjemme.

  Vi jobber mye fysisk men vi fokuserer også på hvordan vi kan ta med oss det vi lærer gjennom de fysiske utfordringene vi møter over på det mentale planet. Disse helgene er kjent for knallbra stemning, hard jobbing, latter og mye læring.

  Du behøver ingen forkunnskaper i Yoga eller annen trening for å delta, du behøver heller ikke være i en bestemt form for å delta.
  Vi ønsker at alle uansett form skal få masse glede og vekst utifra helgen og vi har alle lang erfaring med de som er helt nye til trening.

  Alles mål og utvikling iløpet av helgen kommer til å se annerledes ut, vi ønsker ikke å bli en dårlig kopi av noen andre, men vi ønsker å bli den beste utgaven av oss selv!

  Helgens tider: (Mer detaljert oversikt kommer på epost til de påmeldte)

  Fredag 09-17
  Lørdag 09-19
  Søndag 10-18

  Pris: 3500 kr.
  (Egen pris gjelder YogaUnião akademimedlemmer)

  Ta gjerne kontakt med Stine på stine@yogauniao.com om du har spørsmål rundt helgen og treningen.

  NB! begrensede plasser så meld deg på i god tid og alle påmeldinger må sendes pr epost til Stine@yogauniao.com, det holder ikke og melde seg på her på eventet for å ha holdt av plass, det er først når eposten er registrert at du har sikret deg plass:)
 • For mange som er nye til Yoga kan statisk yoga både være vanskelig å kjedelig å starte med. Derfor har vi utviklet timer som er dynamiske, lekne og morsomme samtidig som de styrker og forbereder kroppen til å kunne være lenger i posisjonene. Våre timer som kalles UniãoFlow på blant annet Elixia er timer med sekvenser med forskjellige vanskelighetsgrader og flyt mellom tradisjonelle yogaposisjoner og mer dynamiske bevegelser hentet fra blant annet capoeira.

  Timen minner om vinyasaflow men har ett litt annet fokus og en enklere tilnærming til posisjonene. Timen inneholder også bevegelser som er lagt inn for å få opp pulsen mer enn i en tradisjonell time. 

  På dette sertifiseringskurset vil du lære flere sekvenser som du kan bruke i dine timer, du vil også lære hvordan øvelsene og overgangene læres bort og hvilke øvelser som passer i hvilken rekkefølge.

  Dette kurset krever at du har en yogasertifiserting (evt annen relevant erfaring) fra før. Kurset krever også at du har deltatt på en av YogaUniãos intensivhelger. (Evt går fast på akademitreningene på Frontline)

  Etter endt kurs vil du bli registrert som sertifisert UniãoFlow instruktør på YogaUnião sin webside og vil kunne undervise UniãoFlow hvor du måtte ønske.

  Du kan også bli med selv om du ikke ønsker å undervise UniãoFlow men ønsker inspirasjon til egne timer. 

  Kurset holdes av YogaUnião sine grunnleggere Stine Hegre & Sebastian Brosche.

  For mer informasjon om helgen ta kontakt med Stine på Stine@yogauniao.com

  Lørdag 9-17
  Søndag 9-17

  Pris: 2500NOK

   

 • hoftogbackws 

  I yoga prøver vi å bli komfortable i det mest intense og skremmende posisjoner.


  For mange er bakoverbøyer det mest utfordrende av alle øvelser å beholde roen og dyp pust i. Samtidig høster bakoverbøyer noen av de største fordelene innen yoga. I hoftene samles alt av det vi ikke klarer å gi slipp på og vi blir bærene på
  masse spenninger som gir oss stive hofter men som også setter seg i ryggen og resten av kroppen.

  I denne workshopen skal vi starte med å jobbe oss inn i hoftene for å lære oss å gi slipp og overgi oss til posisjonene vi skal være i. Etter en serie med hofteåpnere er kroppen klar for å ta med seg den åpne og avslappede følsen inn i mer aktive bakoverbøyer!

  Vi skal bli komfortable med det ukomfortable på en trygg måte så vi kan ta med oss følsen av å kunne puste og være tilstede i nuet i selv de mest intense periodene i livet. 

  Du vil gå fra workshopen med åpne hofter, løftet hjerte og mer selvtillit og glede i kroppen:)

  Passer alle nivåer, for de mer erfarne vil det bli mulighet til å gjøre hofteåpnere og bakoverbøyer oppned;)

  For mer informasjon og påmelding kontakt Stine på Stine@yogauniao.com

  Pris: 300 kr
  ( Frontline medlemmer 100 kr)
 • Deilig info kommer snart! ;)

  Liker du å være tidlig ute?

  Sikkre en garantert plass på høstens workshops ved å sende
  en mail til stine@yogauniao.com !